Met name Burger King staat vandaag in de belangstelling, nadat het bedrijf gisteren aankondigde een bod te willen uitbrengen op het Canadese Tim Hortons. Niemand minder dan Warren Buffett ondersteunt het bod financieel. Het bod heeft een waarde van 10 miljard dollar.

Daarvan zou 3 miljard dollar door Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van Warren Buffett, op tafel gelegd worden. Berkshire Hathaway zit op 55 miljard dollar aan cash en kan zich de overname dus perfect veroorloven. De kans is groot dat Buffett met deze deal weer een goede slag slaat.

Met name Burger King staat vandaag in de belangstelling, nadat het bedrijf gisteren aankondigde een bod te willen uitbrengen op het Canadese Tim Hortons. Niemand minder dan Warren Buffett ondersteunt het bod financieel. Het bod heeft een waarde van 10 miljard dollar. Daarvan zou 3 miljard dollar door Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van Warren Buffett, op tafel gelegd worden. Berkshire Hathaway zit op 55 miljard dollar aan cash en kan zich de overname dus perfect veroorloven. De kans is groot dat Buffett met deze deal weer een goede slag slaat.