Volgens de chairman en CEO van Berkshire Hathaway is de economische situatie niet zo ernstig als tijdens de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Grote Depressie, maar is er wel degelijk sprake van een ernstige situatie.

De Amerikanen zitten gevangen in een vicieuze cirkel waarbij de consumenten de vinger op de knip houden en de bedrijven niet willen investeren. Zo zakken we steeds dieper weg in het moeras. Buffett heeft er echter het volste vertrouwen in dat de nieuwe president Obama het tijd zal kunnen doen keren.

Volgens de chairman en CEO van Berkshire Hathaway is de economische situatie niet zo ernstig als tijdens de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Grote Depressie, maar is er wel degelijk sprake van een ernstige situatie. De Amerikanen zitten gevangen in een vicieuze cirkel waarbij de consumenten de vinger op de knip houden en de bedrijven niet willen investeren. Zo zakken we steeds dieper weg in het moeras. Buffett heeft er echter het volste vertrouwen in dat de nieuwe president Obama het tijd zal kunnen doen keren.