- Buffett herhaalde zijn vrees dat serieuze inflatie mogelijk is doorheen de komende jaren ten gevolge van de massieve monetaire en fiscale stimulus. Dit is volgens hem een jammer maar noodzakelijk neveneffect om het hoofddoel, met name het herstel van de economie, te bereiken.

- Warren Buffett denkt dat Ben Bernanke uitstekend werk heeft verricht doorheen de kredietcrisis en dat niemand het beter had kunnen doen dan hem. Volgens Buffett verstaat Bernanke alle aspecten van het monetaire en economische beleid.

- Tot slot stelde Buffett dat aandelen op dit moment een betere belegging zijn dan cash en staatsobligaties en dat ze flink beter zullen presteren dan deze laatste over de komende 5 jaar. Ondertussen blijft de economie plat liggen maar de aandelenmarkten stijgen altijd al flink vooraleer de economie herstelt, aldus Buffett.

- Buffett herhaalde zijn vrees dat serieuze inflatie mogelijk is doorheen de komende jaren ten gevolge van de massieve monetaire en fiscale stimulus. Dit is volgens hem een jammer maar noodzakelijk neveneffect om het hoofddoel, met name het herstel van de economie, te bereiken. - Warren Buffett denkt dat Ben Bernanke uitstekend werk heeft verricht doorheen de kredietcrisis en dat niemand het beter had kunnen doen dan hem. Volgens Buffett verstaat Bernanke alle aspecten van het monetaire en economische beleid. - Tot slot stelde Buffett dat aandelen op dit moment een betere belegging zijn dan cash en staatsobligaties en dat ze flink beter zullen presteren dan deze laatste over de komende 5 jaar. Ondertussen blijft de economie plat liggen maar de aandelenmarkten stijgen altijd al flink vooraleer de economie herstelt, aldus Buffett.