Maar de beste belegger in de wereld heeft nog een aantal andere wijzigingen in de portefeuille van Berkshire Hathaway aangebracht.

Zo werd het belang in General Motors tijdens de laatste drie maanden van vorig jaar fors opgetrokken, hetgeen aangeeft dat Buffett in de autoconstructeur gelooft.

Op 31 december bezat Berkshire 25 miljoen aandelen GM, of 10 miljoen meer dan op 30 september. De holding verhoogde bovendien het belang in de bank Wells Fargo met 4%. Wells Fargo is nu het grootste belang van Berkshire, op de voet gevolgd door Coca-Cola.

Maar de beste belegger in de wereld heeft nog een aantal andere wijzigingen in de portefeuille van Berkshire Hathaway aangebracht. Zo werd het belang in General Motors tijdens de laatste drie maanden van vorig jaar fors opgetrokken, hetgeen aangeeft dat Buffett in de autoconstructeur gelooft. Op 31 december bezat Berkshire 25 miljoen aandelen GM, of 10 miljoen meer dan op 30 september. De holding verhoogde bovendien het belang in de bank Wells Fargo met 4%. Wells Fargo is nu het grootste belang van Berkshire, op de voet gevolgd door Coca-Cola.