Warren Buffett maakt zich voorlopig weinig zorgen om het Oekraïne-effect. De andere wereldbeurzen beleefde weliswaar een "risk off" dag, maar paniekverkopen zagen we tot dusver niet. Op de Russische beurs kregen vooral bedrijven als Yandex, een zoekrobot, rake klappen.

Op de Europese beurzen waren het de aandelen van bedrijven als Metro en Carlsberg die het moesten ontgelden. Deze bedrijven doen veel zaken met Rusland. Het spreekt voor zich dat een langdurig conflict de economie in nadelige zin kan beïnvloeden, met alle gevolgen vandien.

Warren Buffett maakt zich voorlopig weinig zorgen om het Oekraïne-effect. De andere wereldbeurzen beleefde weliswaar een "risk off" dag, maar paniekverkopen zagen we tot dusver niet. Op de Russische beurs kregen vooral bedrijven als Yandex, een zoekrobot, rake klappen. Op de Europese beurzen waren het de aandelen van bedrijven als Metro en Carlsberg die het moesten ontgelden. Deze bedrijven doen veel zaken met Rusland. Het spreekt voor zich dat een langdurig conflict de economie in nadelige zin kan beïnvloeden, met alle gevolgen vandien.