Zelfs het bericht dat Berkshire Hathaway samen met 3G Capital Management ketchupfabrikant HJ Heinz overneemt, krijgt de koersen niet in beweging. Warren Buffett krijgt Wall Street dus niet uit de startblokken, hoewel hij een stevige premie biedt voor de overname van Heinz.

Er wordt namelijk 72,50 dollar per aandeel geboden, of een premie van 19% meer ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Het hoeft dan ook geen verbazing te wekken dat de koers van het Heinz in reactie op het bericht bijna 20% boven het slotniveau van woensdag noteert.

Zelfs het bericht dat Berkshire Hathaway samen met 3G Capital Management ketchupfabrikant HJ Heinz overneemt, krijgt de koersen niet in beweging. Warren Buffett krijgt Wall Street dus niet uit de startblokken, hoewel hij een stevige premie biedt voor de overname van Heinz. Er wordt namelijk 72,50 dollar per aandeel geboden, of een premie van 19% meer ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Het hoeft dan ook geen verbazing te wekken dat de koers van het Heinz in reactie op het bericht bijna 20% boven het slotniveau van woensdag noteert.