Hij ziet alleen maar mogelijkheden."Liever aandelen dan geen aandelen". Aan het woord is Warren Buffett. Niet de meest angstige belegger in de wereld. Hij ziet alleen maar mogelijkheden.

Het is een brief waar elke belegger naar uitkijkt. De visie van Warren Buffett. Niet alleen om te zien wat zijn beleggingsvisie is maar ook om de vele anekdotes en beleggingswijsheden. Ditmaal citeert hij een countryliedje van Gary Allan "Every storm runs out of rain".

Hij verwijst hiermee naar de algemene tendens binnen de Amerikaanse CEO's die te onzeker zijn om veel investeringen te doen.

Maar dat geldt niet voor Berkshire Hathaway, de investeringsmaatschappij van Buffett. In 2012 heeft hij voor bijna $ 10 mld in fabrieken en uitrusting geïnvesteerd.

Dat is 11% meer dan in 2011 dat op dat moment een topjaar was. Het bedrag is voor 88% geïnvesteerd in de Verenigde Staten.

Hij ziet alleen maar mogelijkheden."Liever aandelen dan geen aandelen". Aan het woord is Warren Buffett. Niet de meest angstige belegger in de wereld. Hij ziet alleen maar mogelijkheden. Het is een brief waar elke belegger naar uitkijkt. De visie van Warren Buffett. Niet alleen om te zien wat zijn beleggingsvisie is maar ook om de vele anekdotes en beleggingswijsheden. Ditmaal citeert hij een countryliedje van Gary Allan "Every storm runs out of rain". Hij verwijst hiermee naar de algemene tendens binnen de Amerikaanse CEO's die te onzeker zijn om veel investeringen te doen. Maar dat geldt niet voor Berkshire Hathaway, de investeringsmaatschappij van Buffett. In 2012 heeft hij voor bijna $ 10 mld in fabrieken en uitrusting geïnvesteerd. Dat is 11% meer dan in 2011 dat op dat moment een topjaar was. Het bedrag is voor 88% geïnvesteerd in de Verenigde Staten.