Warren Buffett doet weer een gouden zet, het orakel van Omaha ruilt zijn warrants in bezit om voor 43,50 miljoen aandelen Goldman Sachs. Aan de huidige koers waaraan het aandeel Goldman Sachs noteert, heeft de transactie een tegenwaarde van 1,47 miljard dolllar.

Uiteindelijk is de transactie voor beide partijen aantrekkelijk, terwijl bovendien ook de aandeelhouders van Goldman Sachs meeprofiteren. In het geval van Goldman Sachs is er geen sprake van verwatering van de uitstaande aandelen. De koers van het aandeel noteert iets hoger.

Warren Buffett doet weer een gouden zet, het orakel van Omaha ruilt zijn warrants in bezit om voor 43,50 miljoen aandelen Goldman Sachs. Aan de huidige koers waaraan het aandeel Goldman Sachs noteert, heeft de transactie een tegenwaarde van 1,47 miljard dolllar. Uiteindelijk is de transactie voor beide partijen aantrekkelijk, terwijl bovendien ook de aandeelhouders van Goldman Sachs meeprofiteren. In het geval van Goldman Sachs is er geen sprake van verwatering van de uitstaande aandelen. De koers van het aandeel noteert iets hoger.