Op de jaarlijkse vergadering van het Edison Electric Institute in Las Vegas werd hem op de man af gevraagd hoe hij het bedrag van 15 miljard dollar wil investeren. Buffett moest geen moment nadenken: hij denkt op de eerste plaats aan grote overnames of het nemen van grote participaties in bedrijven.

Volgens Buffett heeft hij weinig andere keuzemogelijkheden dan in alternatieve energie te investeren. Utilities, die in het verleden een belangrijk deel van zijn portefeuille uitmaakten, hebben op de beurs hun beste tijd gehad. Ze voelen namelijk de hete adem van de alternatieve energie steeds meer in de nek.

Op de jaarlijkse vergadering van het Edison Electric Institute in Las Vegas werd hem op de man af gevraagd hoe hij het bedrag van 15 miljard dollar wil investeren. Buffett moest geen moment nadenken: hij denkt op de eerste plaats aan grote overnames of het nemen van grote participaties in bedrijven. Volgens Buffett heeft hij weinig andere keuzemogelijkheden dan in alternatieve energie te investeren. Utilities, die in het verleden een belangrijk deel van zijn portefeuille uitmaakten, hebben op de beurs hun beste tijd gehad. Ze voelen namelijk de hete adem van de alternatieve energie steeds meer in de nek.