De waarde van het pakket is nu $14,5 mld. Buffett stelt; "het is een verschrikkelijke fout om in en uit de markt proberen te dansen al of niet gebaseerd op tarotkaarten of het advies van deskundigen".

Hij wil überhaupt niet verkopen, integendeel. Sommige van de aanwezige aandelen gaat hij wellicht nog kopen. "Too much of a good thing can be wonderful".

Dat is goed nieuws voor een aantal Amerikaanse aandelen zoals Wells Fargo, IBM en American Express maar ook voor een paar Europese aandelen zoals Municher Re, Tesco en Sanofi.

Het optimisme van Buffett kan als opmerkelijk worden gezien nu veel beleggers zich zorgen maken over de niveaus van de Amerikaanse aandelenmarkt.

Sommigen vinden dat de 82 jarige belegger een tunnelvisie heeft en naar zijn positie spreekt. Maar als dat waar is dan moet toch worden gesteld dat deze visie sinds 1965 een gemiddeld rendement heeft van 19,7%.

De waarde van het pakket is nu $14,5 mld. Buffett stelt; "het is een verschrikkelijke fout om in en uit de markt proberen te dansen al of niet gebaseerd op tarotkaarten of het advies van deskundigen". Hij wil überhaupt niet verkopen, integendeel. Sommige van de aanwezige aandelen gaat hij wellicht nog kopen. "Too much of a good thing can be wonderful". Dat is goed nieuws voor een aantal Amerikaanse aandelen zoals Wells Fargo, IBM en American Express maar ook voor een paar Europese aandelen zoals Municher Re, Tesco en Sanofi. Het optimisme van Buffett kan als opmerkelijk worden gezien nu veel beleggers zich zorgen maken over de niveaus van de Amerikaanse aandelenmarkt. Sommigen vinden dat de 82 jarige belegger een tunnelvisie heeft en naar zijn positie spreekt. Maar als dat waar is dan moet toch worden gesteld dat deze visie sinds 1965 een gemiddeld rendement heeft van 19,7%.