Daarmee heeft hij heel wat Amerikanen tegen zich in het harnas gejaagd. Volgens Warren Buffett heeft de overheid twee jaar geleden de Verenigde Staten gered van een economisch Armageddon.

Warren Buffett geeft toe dat er kritiek mag worden gegeven op details van de reddingsplannen, maar in hun geheel hebben ze de Amerikaanse economie van de ondergang gered.

Volgens Buffett heeft Washington verhinderd dat zowel het financieel systeem als de economie zonder ingreep alleszins tijdelijk in elkaar gestort zouden zijn. Dat is niet gebeurd, wat als een positief gegeven moet worden beschouwd.

De beleggers verwijten Warren Buffett dat hij op de eerste plaats heeft geprofiteerd van de reddingsplannen en daarom beter zijn mond houdt. Bovendien zou de overheid de crisis hebben moeten zien aankomen in plaats van slechts in een later stadium te reageren.

Daarmee heeft hij heel wat Amerikanen tegen zich in het harnas gejaagd. Volgens Warren Buffett heeft de overheid twee jaar geleden de Verenigde Staten gered van een economisch Armageddon. Warren Buffett geeft toe dat er kritiek mag worden gegeven op details van de reddingsplannen, maar in hun geheel hebben ze de Amerikaanse economie van de ondergang gered. Volgens Buffett heeft Washington verhinderd dat zowel het financieel systeem als de economie zonder ingreep alleszins tijdelijk in elkaar gestort zouden zijn. Dat is niet gebeurd, wat als een positief gegeven moet worden beschouwd. De beleggers verwijten Warren Buffett dat hij op de eerste plaats heeft geprofiteerd van de reddingsplannen en daarom beter zijn mond houdt. Bovendien zou de overheid de crisis hebben moeten zien aankomen in plaats van slechts in een later stadium te reageren.