Daarnaast heeft de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering (BAV) die onmiddellijk na de AV plaatsvond de creatie van een nieuw Warrantplan ten gunste van de Bestuurders goedgekeurd.

Tenslotte heeft de Raad van Bestuur ook een nieuw Warrantplan goedgekeurd ten gunste van werknemers en zelfstandige consulenten van de Vennootschap.

"We zijn blij dat we Ronald weer welkom kunnen heten in onze Raad van Bestuur," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Ronald was vanaf de start betrokken bij Galapagos en brengt de ervaring mee van het opbouwen van één van Europa's grootste en succesvolste biotechnologie bedrijven. Deze beide elementen maken dat hij een sterke bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Galapagos."

Daarnaast heeft de Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering (BAV) die onmiddellijk na de AV plaatsvond de creatie van een nieuw Warrantplan ten gunste van de Bestuurders goedgekeurd. Tenslotte heeft de Raad van Bestuur ook een nieuw Warrantplan goedgekeurd ten gunste van werknemers en zelfstandige consulenten van de Vennootschap. "We zijn blij dat we Ronald weer welkom kunnen heten in onze Raad van Bestuur," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Ronald was vanaf de start betrokken bij Galapagos en brengt de ervaring mee van het opbouwen van één van Europa's grootste en succesvolste biotechnologie bedrijven. Deze beide elementen maken dat hij een sterke bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Galapagos."