Warehouses De Pauw schrapt notering in Parijs

Warehouses De Pauw (“WDP”) heeft op vrijwillige basis besloten om de schrapping te vragen van de notering van haar aandelen op NYSE Euronext Paris (ISIN code BE0003763779), gezien de kosten die voortvloeien uit het behoud van een dubbele notering.

De Raad van Bestuur van Euronext Paris heeft haar goedkeuring van deze vraag tot schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris gegeven op 22 juni 2010.

De schrapping van de notering van de WDP-aandelen op NYSE Euronext Paris heeft geen invloed op de dagelijkse operaties van WDP in Frankrijk en WDP blijft in aanmerking komen voor het Frans fiscaal statuut van “Société d’Investissement Immobilier Cotée” of “SIIC”.

NYSE Euronext heeft WDP geïnformeerd dat de schrapping op Euronext Paris zal plaatsvinden op 28 juni 2010. De laatste dag van verhandeling op Euronext Paris zal dus 27 juni 2010 zijn.

De WDP-aandelen blijven ongewijzigd genoteerd op Euronext Brussels en geboekt in de rekeningen van Euroclear Belgium.

Gelet op het bestaan van één globaal orderboek voor de beurzen van Brussel en Parijs, zal er geen procedure van intrekking (“sales facility procedure”) plaatsvinden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content