Ron Paul, in een vorige loopbaan een bekend Amerikaanse politicus en nadien een gezworen tegenstander van Bernanke, vraagt zich inmiddels af wanneer deze waanzin zal stoppen. Bernanke heeft een trein op gang gebracht die nog zeer moeilijk te stoppen zal zijn.

Bovendien heeft hij de Amerikanen en de rest van de wereld een rad voor de ogen gedraaid. Vijf jaar geleden sprak hij al over 'green shoots' met betrekking tot een economische opleving. Bernanke zag de vastgoedzeepbel niet ontstaan en heeft al evenmin de zeepbellen nadien zien ontstaan. Het vonnis dat de geschiedenis over hem zal vellen zal hard zijn, zo meent Paul.

Ron Paul, in een vorige loopbaan een bekend Amerikaanse politicus en nadien een gezworen tegenstander van Bernanke, vraagt zich inmiddels af wanneer deze waanzin zal stoppen. Bernanke heeft een trein op gang gebracht die nog zeer moeilijk te stoppen zal zijn. Bovendien heeft hij de Amerikanen en de rest van de wereld een rad voor de ogen gedraaid. Vijf jaar geleden sprak hij al over 'green shoots' met betrekking tot een economische opleving. Bernanke zag de vastgoedzeepbel niet ontstaan en heeft al evenmin de zeepbellen nadien zien ontstaan. Het vonnis dat de geschiedenis over hem zal vellen zal hard zijn, zo meent Paul.