Cody Willard, auteur van de blog Revolution Investing op de site MarketWatch en uitgever van het boek Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver, is van mening dat de we moed niet te snel in de schoenen mogen laten zakken. De markt wordt gemanipuleerd, zodat elke poging van het goud om hogere regionen te verkennen wordt afgeblokt.

Maar Willard herinnert aan een uitspraak van Keynes die verklaarde dat "Markets can stay foolish longer than most people can stay solvent", waarmee wordt bedoeld dat de logica op de (goud)markt niet altijd werkt. Willard blijft echter positief voor het goud, hij is er vast van overtuigd dat er op langere termijn veel hogere goudprijzen in het vat zitten.

Cody Willard, auteur van de blog Revolution Investing op de site MarketWatch en uitgever van het boek Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver, is van mening dat de we moed niet te snel in de schoenen mogen laten zakken. De markt wordt gemanipuleerd, zodat elke poging van het goud om hogere regionen te verkennen wordt afgeblokt. Maar Willard herinnert aan een uitspraak van Keynes die verklaarde dat "Markets can stay foolish longer than most people can stay solvent", waarmee wordt bedoeld dat de logica op de (goud)markt niet altijd werkt. Willard blijft echter positief voor het goud, hij is er vast van overtuigd dat er op langere termijn veel hogere goudprijzen in het vat zitten.