Op die bijeenkomst ging er relatief weinig aandacht uit naar FED-president Janet Yellen, die tot dusver een relatief verdoken bestaan heeft geleid. Enkele andere gouverneurs van de Amerikaanse centrale bank kwamen niettemin met opmerkelijke uitspraken aan bod.

Dat was onder meer het geval met gouverneur Dennis Lockhart, die een vorm van tijdschema voor toekomstige renteverhogingen in het vooruitzicht stelde. Hij sloot niet uit dat de FED tussen het eerste en het tweede kwartaal van volgend jaar de rente zou verhogen.

Op die bijeenkomst ging er relatief weinig aandacht uit naar FED-president Janet Yellen, die tot dusver een relatief verdoken bestaan heeft geleid. Enkele andere gouverneurs van de Amerikaanse centrale bank kwamen niettemin met opmerkelijke uitspraken aan bod. Dat was onder meer het geval met gouverneur Dennis Lockhart, die een vorm van tijdschema voor toekomstige renteverhogingen in het vooruitzicht stelde. Hij sloot niet uit dat de FED tussen het eerste en het tweede kwartaal van volgend jaar de rente zou verhogen.