Wanneer wordt de fantasiewereld van het Witte Huis doorprikt? Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, gelooft het slechts een kwestie van tijd belooft te worden alvorens president Barack Obama en zijn regering als praatjesmakers ontmaskerd worden.

Dan zal duidelijk worden dat de Amerikaanse economie niet groeit, dat de FED zal moeten stoppen met taperen en dat het nog veel te vroeg is om de rente opnieuw te verhogen. Op dat moment zullen teleurgestelde beleggers massaal naar goud grijpen, waardoor de goudprijs door het dak kan schieten.

Wanneer wordt de fantasiewereld van het Witte Huis doorprikt? Peter Schiff, de president van Euro Capital Group, gelooft het slechts een kwestie van tijd belooft te worden alvorens president Barack Obama en zijn regering als praatjesmakers ontmaskerd worden. Dan zal duidelijk worden dat de Amerikaanse economie niet groeit, dat de FED zal moeten stoppen met taperen en dat het nog veel te vroeg is om de rente opnieuw te verhogen. Op dat moment zullen teleurgestelde beleggers massaal naar goud grijpen, waardoor de goudprijs door het dak kan schieten.