De Griekse beurs heeft zich weliswaar herpakt, maar de problemen zijn daarmee nog niet achter de rug. De ASE Index staat nu weer boven 1600, waar dat op het hoogtepunt van de crisis maar 1400 was.

De Griekse economie zakt volgens Lynn echter steeds dieper weg in wat wel een bodemloos vat lijkt. Bild feliciteerde de Grieken weliswaar met de geleverde besparingsinspanningen, maar die inspanningen hebben vanzelfsprekend een prijs. Lynn twijfelt er aan of de Griekse economie binnen afzienbare tijd opnieuw gaat groeien.

Daarnaast is ook de Slovaakse oppositie tegen het Griekse reddingsplan een bron van zorg. Vanzelfsprekend trekt niemand zich veel aan van wat de Slovaken vertellen, maar ook de Portugezen en de Ieren zullen mee moeten betalen voor Griekenland hoewel deze landen zelf zwaar in de problemen zitten. Lynn verwacht dan ook dat de protesten tegen de reddingsplannen gaan aanzwellen.

De Griekse beurs heeft zich weliswaar herpakt, maar de problemen zijn daarmee nog niet achter de rug. De ASE Index staat nu weer boven 1600, waar dat op het hoogtepunt van de crisis maar 1400 was. De Griekse economie zakt volgens Lynn echter steeds dieper weg in wat wel een bodemloos vat lijkt. Bild feliciteerde de Grieken weliswaar met de geleverde besparingsinspanningen, maar die inspanningen hebben vanzelfsprekend een prijs. Lynn twijfelt er aan of de Griekse economie binnen afzienbare tijd opnieuw gaat groeien. Daarnaast is ook de Slovaakse oppositie tegen het Griekse reddingsplan een bron van zorg. Vanzelfsprekend trekt niemand zich veel aan van wat de Slovaken vertellen, maar ook de Portugezen en de Ieren zullen mee moeten betalen voor Griekenland hoewel deze landen zelf zwaar in de problemen zitten. Lynn verwacht dan ook dat de protesten tegen de reddingsplannen gaan aanzwellen.