De ratio ondernemingswaarde (Enterprise Value) over EBITDA staat dan weer op 2,30 (het historisch gemiddelde is 2.70).

Daarnaast heeft de groep weinig schulden (ongeveer 0,6x de EBITDA). Het gemiddelde koersdoel van analisten is 10,64 dollar (of ongeveer 40% potentieel aan de huidige koers).

Actieve beleggers (die zich ook bewust zijn van de geopolitieke risico's met Rusland) die graag inzetten op een terugkeer naar de gemiddelde waarderingsniveaus en/of willen beleggen op de Russische markt worden op hun wenken bediend met het aandeel Gazprom. Versterken in de koerszone van 6,50 dollar met een advies opbouwen, zo besluit Delaunay.

De ratio ondernemingswaarde (Enterprise Value) over EBITDA staat dan weer op 2,30 (het historisch gemiddelde is 2.70). Daarnaast heeft de groep weinig schulden (ongeveer 0,6x de EBITDA). Het gemiddelde koersdoel van analisten is 10,64 dollar (of ongeveer 40% potentieel aan de huidige koers). Actieve beleggers (die zich ook bewust zijn van de geopolitieke risico's met Rusland) die graag inzetten op een terugkeer naar de gemiddelde waarderingsniveaus en/of willen beleggen op de Russische markt worden op hun wenken bediend met het aandeel Gazprom. Versterken in de koerszone van 6,50 dollar met een advies opbouwen, zo besluit Delaunay.