Er zijn momenteel heel wat problemen, waar de financiële wereld mee wordt geconfronteerd. China is echter het grootste probleem van allemaal en de situatie mag zeker niet onderschat worden. Wanneer China problemen heeft, heeft de hele wereld problemen.

Shilling heeft er geen goed oog in, hij sluit niet uit dat we in de komende maanden met grote schokken geconfronteerd worden. Zijn advies aan de beleggers is dan ook om over te stappen naar een risk-off strategie. Op korte en middellange termijn kunnen risico's beter gemeden worden.

Er zijn momenteel heel wat problemen, waar de financiële wereld mee wordt geconfronteerd. China is echter het grootste probleem van allemaal en de situatie mag zeker niet onderschat worden. Wanneer China problemen heeft, heeft de hele wereld problemen. Shilling heeft er geen goed oog in, hij sluit niet uit dat we in de komende maanden met grote schokken geconfronteerd worden. Zijn advies aan de beleggers is dan ook om over te stappen naar een risk-off strategie. Op korte en middellange termijn kunnen risico's beter gemeden worden.