Verschillende bedrijven maakten vandaag de kwartaalcijfers bekend, waaronder ook het Finse Nokia. Dit bedrijf slaagt er maar niet in om de vroegere glorie terug te vinden, de koers liep opnieuw een flinke deuk op. Het is allesbehalve duidelijk of Nokia weer op het goede pad zal raken.

Diageo, de grootste verkoper van gedistilleerde producten in de wereld, maakte over het derde kwartaal van 2013-2014 omzetcijfers bekend die achterbleven op de verwachtingen van de analisten. In de VS gingen de zaken goed, maar in Europa en op de groeimarkten vielen de verkopen tegen.

Verschillende bedrijven maakten vandaag de kwartaalcijfers bekend, waaronder ook het Finse Nokia. Dit bedrijf slaagt er maar niet in om de vroegere glorie terug te vinden, de koers liep opnieuw een flinke deuk op. Het is allesbehalve duidelijk of Nokia weer op het goede pad zal raken. Diageo, de grootste verkoper van gedistilleerde producten in de wereld, maakte over het derde kwartaal van 2013-2014 omzetcijfers bekend die achterbleven op de verwachtingen van de analisten. In de VS gingen de zaken goed, maar in Europa en op de groeimarkten vielen de verkopen tegen.