De Franse president François Hollande zit met een vervelend probleem opgezadeld. Met de economie in zijn land wil het maar niet lukken, de Franse economie is in een diep dal weggezakt. Ondanks alle gedane beloftes is de regering van Hollande er niet in geslaagd om de economie weer op toerental te krijgen.

De noodkreten vanuit Parijs weerklinken dan ook steeds luider. Een wanhopig Frankrijk wil de koers van de euro zo snel mogelijk naar omlaag om het economisch herstel toch enig kans op succes te gunnen. Volgens de Fransen is de euro sterk overgewaardeerd en moet daar zo snel mogelijk iets aan gedaan worden.

De Franse president François Hollande zit met een vervelend probleem opgezadeld. Met de economie in zijn land wil het maar niet lukken, de Franse economie is in een diep dal weggezakt. Ondanks alle gedane beloftes is de regering van Hollande er niet in geslaagd om de economie weer op toerental te krijgen. De noodkreten vanuit Parijs weerklinken dan ook steeds luider. Een wanhopig Frankrijk wil de koers van de euro zo snel mogelijk naar omlaag om het economisch herstel toch enig kans op succes te gunnen. Volgens de Fransen is de euro sterk overgewaardeerd en moet daar zo snel mogelijk iets aan gedaan worden.