Ongeveer een jaar geleden publiceerde The Economist een artikel waarbij Frankrijk werd afgebeeld met een lading dynamiet om het land heen gebonden. Volgens Tyler Durden is de lont aan die lading dynamiet een stuk kleiner geworden, onder andere als gevolg van de invoering van de rijkentaks.

Durden sluit niet niet uit dat 2014 het jaar zal worden dat Frankrijk de volle lading zal krijgen. Het goede nieuws zou dan evenwel zijn dat de Franse problemen de Europese Centrale Bank tot actie zullen dwingen. De ECB heeft tot dusver de invoering van ingrijpende maatregelen altijd voor zich uitgeschoven, maar daar zou dus verandering in kunnen komen.

Ongeveer een jaar geleden publiceerde The Economist een artikel waarbij Frankrijk werd afgebeeld met een lading dynamiet om het land heen gebonden. Volgens Tyler Durden is de lont aan die lading dynamiet een stuk kleiner geworden, onder andere als gevolg van de invoering van de rijkentaks. Durden sluit niet niet uit dat 2014 het jaar zal worden dat Frankrijk de volle lading zal krijgen. Het goede nieuws zou dan evenwel zijn dat de Franse problemen de Europese Centrale Bank tot actie zullen dwingen. De ECB heeft tot dusver de invoering van ingrijpende maatregelen altijd voor zich uitgeschoven, maar daar zou dus verandering in kunnen komen.