Ook op de grondstoffenmarkten wordt het opnieuw wat stiller. De goudprijs is een toontje lager gaan blazen met de kaap van 1375 dollar in het vizier, een doorbraak boven laatstgenoemd niveau lijkt er voorlopig niet in te zitten. Blijkbaar hebben de beleggers de risico's op een escalatie van het conflict rond de Oekraïne al verrekend.

Anderzijds bodemt de olieprijs uit iets boven het niveau van 98 dollar. Op de valutamarkten maakt de euro een goede beurt, de koers van de Europese eenheidsmunt stoot verder door boven 1,39 dollar en het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de kaap van 1,40 dollar zal worden bereikt.

Ook op de grondstoffenmarkten wordt het opnieuw wat stiller. De goudprijs is een toontje lager gaan blazen met de kaap van 1375 dollar in het vizier, een doorbraak boven laatstgenoemd niveau lijkt er voorlopig niet in te zitten. Blijkbaar hebben de beleggers de risico's op een escalatie van het conflict rond de Oekraïne al verrekend. Anderzijds bodemt de olieprijs uit iets boven het niveau van 98 dollar. Op de valutamarkten maakt de euro een goede beurt, de koers van de Europese eenheidsmunt stoot verder door boven 1,39 dollar en het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de kaap van 1,40 dollar zal worden bereikt.