Zowat iedereen dringt erbij de Amerikaanse politici op aan om toch maar een compromis over de fiscale klip te vinden. De beleggers laten duidelijk merken dat ze zo snel mogelijk een deal zouden willen zien, ook de consumenten willen dat er iets uit de bus komt.

Inmiddels heeft ook Starbucks aangedrongen op wat redelijkheid. Senator Harry Reid heeft vanmiddag echter moeten toegeven dat de kansen steeds groter worden dat de Verenigde Staten daadwerkelijk van de klip zullen tuimelen. Wat daar de gevolgen van zullen zijn, valt moeilijk te voorspellen.

Zowat iedereen dringt erbij de Amerikaanse politici op aan om toch maar een compromis over de fiscale klip te vinden. De beleggers laten duidelijk merken dat ze zo snel mogelijk een deal zouden willen zien, ook de consumenten willen dat er iets uit de bus komt. Inmiddels heeft ook Starbucks aangedrongen op wat redelijkheid. Senator Harry Reid heeft vanmiddag echter moeten toegeven dat de kansen steeds groter worden dat de Verenigde Staten daadwerkelijk van de klip zullen tuimelen. Wat daar de gevolgen van zullen zijn, valt moeilijk te voorspellen.