Het huidige akkoord reikt tot februari van volgend jaar en daarna zal er opnieuw onderhandeld moeten worden. Inmiddels is gebleken dat de leden van de Tea Party zich bijzonder koppig opstellen en volop bezig zijn om de republikeinse partij te verscheuren.

Dat is ook geen goed nieuws voor president Barack Obama, want op die manier wordt het steeds moeilijker om de Verenigde Staten te besturen. Gisterenavond maakte eBay de kwartaalcijfers bekend en die werden niet bepaald op gejuich onthaald, de koers noteert meer dan 4% lager.

Het huidige akkoord reikt tot februari van volgend jaar en daarna zal er opnieuw onderhandeld moeten worden. Inmiddels is gebleken dat de leden van de Tea Party zich bijzonder koppig opstellen en volop bezig zijn om de republikeinse partij te verscheuren. Dat is ook geen goed nieuws voor president Barack Obama, want op die manier wordt het steeds moeilijker om de Verenigde Staten te besturen. Gisterenavond maakte eBay de kwartaalcijfers bekend en die werden niet bepaald op gejuich onthaald, de koers noteert meer dan 4% lager.