Gisterenavond na het slot van de beurs maakte onder andere Intel de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De koers van Intel noteert in reactie op de cijfers ruim 3% lager en dat heeft op de eerste plaats te maken met de publicatie van een zwakke guidance.

Nog in de technologiesector kwam ook eBay woensdagavond na het slot van de beurs met de cijfers en ook in dit geval vielen de vooruitzichten tegen. In het geval van eBay loopt de schade zelfs nog hoger op dan in het geval van Intel, de koers moet meer dan 6% prijsgeven.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte onder andere Intel de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. De koers van Intel noteert in reactie op de cijfers ruim 3% lager en dat heeft op de eerste plaats te maken met de publicatie van een zwakke guidance. Nog in de technologiesector kwam ook eBay woensdagavond na het slot van de beurs met de cijfers en ook in dit geval vielen de vooruitzichten tegen. In het geval van eBay loopt de schade zelfs nog hoger op dan in het geval van Intel, de koers moet meer dan 6% prijsgeven.