Het resultatenseizoen heeft in de Verenigde Staten een piek bereikt, waarbij in de komende dagen tientallen bedrijven komen rapporteren. Vandaag is het onder andere de beurt aan Apple dat verslag zal komen uitbrengen over het meest recente kwartaal.

Niet alleen de cijfers zelf worden belangrijk, maar ook de houding van Carl Icahn. Die heeft 3,60 miljard dollar in het bedrijf geïnvesteerd en het is maar de vraag of zijn investering geld zal opbrengen. Icahn heeft nu een belang van 0,70% in Apple en wil dat het bedrijf meer geld vrijmaakt voor de aandeelhouders.

Het resultatenseizoen heeft in de Verenigde Staten een piek bereikt, waarbij in de komende dagen tientallen bedrijven komen rapporteren. Vandaag is het onder andere de beurt aan Apple dat verslag zal komen uitbrengen over het meest recente kwartaal. Niet alleen de cijfers zelf worden belangrijk, maar ook de houding van Carl Icahn. Die heeft 3,60 miljard dollar in het bedrijf geïnvesteerd en het is maar de vraag of zijn investering geld zal opbrengen. Icahn heeft nu een belang van 0,70% in Apple en wil dat het bedrijf meer geld vrijmaakt voor de aandeelhouders.