Wall Street wordt echter steeds kwetsbaarder voor zo'n grote correctie. Jeff Saut, chief investment strategist bij Raymond James, is van mening dat de koersen ongeveer een piek hebben bereikt. Hij houdt in de late zomer en vroege herfst rekening met een correctie van 10 tot 12%.

Saut gelooft echter niet dat die het einde van de bull markt zou betekenen, na een dergelijke gezonde correctie zouden de koersen opnieuw kunnen stijgen. Meer zelfs, hij gelooft dat de beurs van Wall Street nog verschillende goede jaren voor de boeg heeft.

Wall Street wordt echter steeds kwetsbaarder voor zo'n grote correctie. Jeff Saut, chief investment strategist bij Raymond James, is van mening dat de koersen ongeveer een piek hebben bereikt. Hij houdt in de late zomer en vroege herfst rekening met een correctie van 10 tot 12%. Saut gelooft echter niet dat die het einde van de bull markt zou betekenen, na een dergelijke gezonde correctie zouden de koersen opnieuw kunnen stijgen. Meer zelfs, hij gelooft dat de beurs van Wall Street nog verschillende goede jaren voor de boeg heeft.