Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3525 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,615%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs lager, olieprijs boekt licht vooruitgang

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,75 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer wat wind in de zeilen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3525 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,615%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs lager, olieprijs boekt licht vooruitgang Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1330 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,75 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.