Euro weer nipt boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten kwam de euro weer krachtig voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3001 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,694%, of ruim 3,50% onder het slotniveau van donderdag.

Goud krabbelt recht, olieprijs weer lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 25 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 93 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer nipt boven 1,30 dollar Op de valutamarkten kwam de euro weer krachtig voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3001 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,694%, of ruim 3,50% onder het slotniveau van donderdag. Goud krabbelt recht, olieprijs weer lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 25 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 93 dollar betaald of een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.