Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro naar omlaag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3031 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,704%, of zowat driekwart procent onder het slotniveau van dinsdag.

Goud weer in het rood, olieprijs zelfs fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 86,50 dollar betaald of zowat 2,50% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro naar omlaag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3031 dollar betaald, of ruim een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,704%, of zowat driekwart procent onder het slotniveau van dinsdag. Goud weer in het rood, olieprijs zelfs fors lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1370 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 15 dollar minder ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 86,50 dollar betaald of zowat 2,50% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.