De meeste beleggers kijken uit naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand februari die morgen gepubliceerd worden.

Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand buiten de landbouwsector 160.000 nieuwe banen zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd is gebleven op 7,90%.

De beleggers hebben het gezegde "Don't fight the Fed" goed in hun achterhoofd geprent, ze proberen dan ook niet om tegen de trend in te gaan.

Algemeen wordt verwacht dat het nog geruime tijd zal duren alvorens de Amerikaanse centrale bank haar basisrente opnieuw zal verhogen.

De meeste beleggers kijken uit naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand februari die morgen gepubliceerd worden. Algemeen wordt verwacht dat er vorige maand buiten de landbouwsector 160.000 nieuwe banen zijn bijgekomen, terwijl de werkloosheidsgraad ongewijzigd is gebleven op 7,90%. De beleggers hebben het gezegde "Don't fight the Fed" goed in hun achterhoofd geprent, ze proberen dan ook niet om tegen de trend in te gaan. Algemeen wordt verwacht dat het nog geruime tijd zal duren alvorens de Amerikaanse centrale bank haar basisrente opnieuw zal verhogen.