Er wordt in het geval van dit bedrijf gerekend op een winst per aandeel van 7,31 dollar op een omzet van 35,10 miljard dollar. Over dezelfde periode 12 maanden geleden werd 9,32 dollar verdiend op een omzet van 35 miljard dollar. Negen maanden geleden ging de koers van Apple boven 700 dollar noteren.

Vervolgens kregen een forse terugval, vanmiddag noteert het aandeel nog aan iets meer dan 420 dollar. Scott Kessler van S&P Capital IQ heeft een sterk koopadvies voor het aandeel Apple, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 550 dollar. Kessler gelooft dat Apple met de cijfers de verwachtingen zal inlossen.

Er wordt in het geval van dit bedrijf gerekend op een winst per aandeel van 7,31 dollar op een omzet van 35,10 miljard dollar. Over dezelfde periode 12 maanden geleden werd 9,32 dollar verdiend op een omzet van 35 miljard dollar. Negen maanden geleden ging de koers van Apple boven 700 dollar noteren. Vervolgens kregen een forse terugval, vanmiddag noteert het aandeel nog aan iets meer dan 420 dollar. Scott Kessler van S&P Capital IQ heeft een sterk koopadvies voor het aandeel Apple, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 550 dollar. Kessler gelooft dat Apple met de cijfers de verwachtingen zal inlossen.