Euro profiteert van zwakte van de dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, dit als gevolg van een appelflauwte bij de dollar. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2856 dollar betaald, of driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,695%, of een stijging met bijna driekwart procent tegenover de slotkoers van maandag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1734,50 dollar betaald, of enkele dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan gisterenavond.

Euro profiteert van zwakte van de dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, dit als gevolg van een appelflauwte bij de dollar. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2856 dollar betaald, of driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,695%, of een stijging met bijna driekwart procent tegenover de slotkoers van maandag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1734,50 dollar betaald, of enkele dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan gisterenavond.