Zo pakte IBM gisteren met verrassend goede resultaten uit, terwijl vanmiddag ook Abbott Labs niet teleurstelde. Beide aandelen noteren flink in de plus, met zelfs een winst van bijna 9% voor IBM.

In de komende dagen komen er echter nog heel wat cijfers. Vanavond na het slot van de beurs rapporteren met Apple en eBay twee zwaargewichten uit de technologiesector.

Morgen is het onder andere de beurt aan Microsoft, Google, Advanced Micro Devices, Baxter International en Lockheed Martin, vrijdag zijn vooral de cijfers van General Electric belangrijk.

Zo pakte IBM gisteren met verrassend goede resultaten uit, terwijl vanmiddag ook Abbott Labs niet teleurstelde. Beide aandelen noteren flink in de plus, met zelfs een winst van bijna 9% voor IBM.In de komende dagen komen er echter nog heel wat cijfers. Vanavond na het slot van de beurs rapporteren met Apple en eBay twee zwaargewichten uit de technologiesector. Morgen is het onder andere de beurt aan Microsoft, Google, Advanced Micro Devices, Baxter International en Lockheed Martin, vrijdag zijn vooral de cijfers van General Electric belangrijk.