Er moet binnen de vier dagen een oplossing zijn gevonden, zo niet dreigt de Amerikaanse economie sowieso in een recessie te belanden.

President Barack Obama is vervroegd teruggekeerd uit kerstverlof om mee aan de onderhandelingstafel aan te schuiven. Op basis van wat we nu weten, ziet het er naar uit dat een oplossing voor het probleem nog een eind verwijderd is. Beide partijen beseffen echter dat de tijd dringt.

Daarom sluiten de economen niet uit tot er op het laatsten nippertje toch een werkzame overeenkomst zal worden gevonden.

Hoe die er zal uitzien, valt voorlopig echter moeilijk te voorspellen. In ieder geval zullen zowel democraten als republikeinen water in de wijn moeten doen.

Er moet binnen de vier dagen een oplossing zijn gevonden, zo niet dreigt de Amerikaanse economie sowieso in een recessie te belanden. President Barack Obama is vervroegd teruggekeerd uit kerstverlof om mee aan de onderhandelingstafel aan te schuiven. Op basis van wat we nu weten, ziet het er naar uit dat een oplossing voor het probleem nog een eind verwijderd is. Beide partijen beseffen echter dat de tijd dringt. Daarom sluiten de economen niet uit tot er op het laatsten nippertje toch een werkzame overeenkomst zal worden gevonden. Hoe die er zal uitzien, valt voorlopig echter moeilijk te voorspellen. In ieder geval zullen zowel democraten als republikeinen water in de wijn moeten doen.