Professor aan de Yale University en Nobelprijswinnaar Robert Shiller, één van de grondleggers van de Shiller Case Index, is van mening dat de koersen op Wall Street sterk overgewaardeerd zijn. Shiller maakt zich zorgen over de huidige overwaardering op de beurs.

Naar zijn berekening zouden de koersen maar op drie momenten in de geschiedenis duurder gewaardeerd zijn geweest: in 1929, 2000 en 2007. Volgens Shiller is voorzichtigheid geblazen, want een correctie zou zich op eender welk moment kunnen doorzetten.

Professor aan de Yale University en Nobelprijswinnaar Robert Shiller, één van de grondleggers van de Shiller Case Index, is van mening dat de koersen op Wall Street sterk overgewaardeerd zijn. Shiller maakt zich zorgen over de huidige overwaardering op de beurs. Naar zijn berekening zouden de koersen maar op drie momenten in de geschiedenis duurder gewaardeerd zijn geweest: in 1929, 2000 en 2007. Volgens Shiller is voorzichtigheid geblazen, want een correctie zou zich op eender welk moment kunnen doorzetten.