McDonald's Corp maakte bekend dat de verkopen in januari wereldwijd met ongeveer 1,90% zijn gedaald, een daling die scherper was dan algemeen werd aangenomen. Vorige maand had de fastfoodketen al gewaarschuwd voor een daling van de verkopen.

De analisten hadden slechts op een terugval met 1,10% gerekend. Op korte termijn wordt geen verbetering verwacht, de verkopen zullen ook in de maand februari onder druk blijven staan. Het bericht zal al verrekend in de koers, de koers van McDonald's noteert licht hoger.

McDonald's Corp maakte bekend dat de verkopen in januari wereldwijd met ongeveer 1,90% zijn gedaald, een daling die scherper was dan algemeen werd aangenomen. Vorige maand had de fastfoodketen al gewaarschuwd voor een daling van de verkopen. De analisten hadden slechts op een terugval met 1,10% gerekend. Op korte termijn wordt geen verbetering verwacht, de verkopen zullen ook in de maand februari onder druk blijven staan. Het bericht zal al verrekend in de koers, de koers van McDonald's noteert licht hoger.