De reacties van de analisten op de tegenvallende werkloosheidscijfers zijn verdeeld. Een veelgehoorde mening is dat we ons in een periode van economisch herstel bevinden, maar dat slecht nieuws in dergelijke periodes niet uitzonderlijk is.

Het blijft anderzijds een onmiskenbaar feit dat een aantal economische indicatoren in de richting van een herstel wijzen. Sommige analisten zijn van mening dat correcties zoals diegene die er vandaag lijkt te komen de kans bieden om opnieuw goedkoper aandelen te kopen.

De reacties van de analisten op de tegenvallende werkloosheidscijfers zijn verdeeld. Een veelgehoorde mening is dat we ons in een periode van economisch herstel bevinden, maar dat slecht nieuws in dergelijke periodes niet uitzonderlijk is.Het blijft anderzijds een onmiskenbaar feit dat een aantal economische indicatoren in de richting van een herstel wijzen. Sommige analisten zijn van mening dat correcties zoals diegene die er vandaag lijkt te komen de kans bieden om opnieuw goedkoper aandelen te kopen.