Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro redelijk standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3516 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,72%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs blijft verzwakken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten blijft de euro redelijk standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3516 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,72%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs blijft verzwakken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.