Vanmiddag werden de nieuwe bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten bekendgemaakt. Die bestellingen zijn in december met 4,60% en daarmee werden de verwachtingen van de economen ruimschoots overschreden. Verschillende recent gepubliceerde macro-economische cijfers vielen beter dan verwacht mee.

Het is nu wachten op de werkloosheidscijfers voor de maand december, die volgende vrijdag worden bekendgemaakt. Algemeen wordt verwacht dat er buiten de landbouwsector ongeveer 160.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, een cijfer dat eerder bescheiden lijkt. Het kan dus vrij makkelijk worden geklopt.

Vanmiddag werden de nieuwe bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten bekendgemaakt. Die bestellingen zijn in december met 4,60% en daarmee werden de verwachtingen van de economen ruimschoots overschreden. Verschillende recent gepubliceerde macro-economische cijfers vielen beter dan verwacht mee. Het is nu wachten op de werkloosheidscijfers voor de maand december, die volgende vrijdag worden bekendgemaakt. Algemeen wordt verwacht dat er buiten de landbouwsector ongeveer 160.000 nieuwe jobs zijn bijgekomen, een cijfer dat eerder bescheiden lijkt. Het kan dus vrij makkelijk worden geklopt.