Warren Koontz, chief investment officer value stocks bij Loomis Sayles & Co., is van mening dat het eigenlijk heel eenvoudig is. De Verenigde Staten betalen nu de prijs voor het op krediet leven in het afgelopen decennnium.


Steeds meer bedrijven komen met slecht nieuws. Dat is vandaag bijvoorbeeld het geval met Newell Rubbermaid, dat in reactie op een winstwaarschuwing de koers met ruim 25% ziet dalen.

Oppenheimer & Co verlaagt het advies voor Apple, aandeel dat volgens deze broker niet langer koopwaardig is. Uiteraard staat de koers van Apple in reactie op de downgrading onder druk.

Warren Koontz, chief investment officer value stocks bij Loomis Sayles & Co., is van mening dat het eigenlijk heel eenvoudig is. De Verenigde Staten betalen nu de prijs voor het op krediet leven in het afgelopen decennnium. Steeds meer bedrijven komen met slecht nieuws. Dat is vandaag bijvoorbeeld het geval met Newell Rubbermaid, dat in reactie op een winstwaarschuwing de koers met ruim 25% ziet dalen. Oppenheimer & Co verlaagt het advies voor Apple, aandeel dat volgens deze broker niet langer koopwaardig is. Uiteraard staat de koers van Apple in reactie op de downgrading onder druk.