De Dow Jones kon vandaag een winst van 2,25% vasthouden, de Nasdaq deed het met een sprong van 3,80% zelfs nog beter. De S&P 500 boekte een winst van iets minder dan 2,50%.

Kevin Kramer, chef operating officer bij West End Financial Advisors, is van mening dat de werkloosheid, beperkte toegang tot de kredietmarkten en de zware schuldenberg van de overheid op het sentiment kunnen blijven wegen.

Volgens Kramer is niet zo dat de dingen beter gaan omdat de situatie niet verder verslechtert. Hij verwacht dat er in de komende dagen nog een fikse correctie kan optreden.

De Dow Jones kon vandaag een winst van 2,25% vasthouden, de Nasdaq deed het met een sprong van 3,80% zelfs nog beter. De S&P 500 boekte een winst van iets minder dan 2,50%. Kevin Kramer, chef operating officer bij West End Financial Advisors, is van mening dat de werkloosheid, beperkte toegang tot de kredietmarkten en de zware schuldenberg van de overheid op het sentiment kunnen blijven wegen. Volgens Kramer is niet zo dat de dingen beter gaan omdat de situatie niet verder verslechtert. Hij verwacht dat er in de komende dagen nog een fikse correctie kan optreden.