Toch durven de 'bulls' zich weer tonen. Eén zo'n bull is Laszlo Birinyi, de man die de instorting van de financiële sector tijdig voorspelde. Volgens Birinyi is het tijd om weer uit de loopgraven te komen.

De S&P heeft volgens hem een bodem bereikt van waaruit een krachtig herstel kan worden ingezet. Vanaf de in oktober bereikte historische piek heeft deze index 52% van zijn waarde verloren.

Onder de aandelen uit de cyclische sectoren liggen goed op koers, met stevige winsten voor onder andere Alcoa en US Steel. General Motors profiteert van de toegenomen kansen op een reddingsplan voor de autosector.

Toch durven de 'bulls' zich weer tonen. Eén zo'n bull is Laszlo Birinyi, de man die de instorting van de financiële sector tijdig voorspelde. Volgens Birinyi is het tijd om weer uit de loopgraven te komen. De S&P heeft volgens hem een bodem bereikt van waaruit een krachtig herstel kan worden ingezet. Vanaf de in oktober bereikte historische piek heeft deze index 52% van zijn waarde verloren. Onder de aandelen uit de cyclische sectoren liggen goed op koers, met stevige winsten voor onder andere Alcoa en US Steel. General Motors profiteert van de toegenomen kansen op een reddingsplan voor de autosector.