De Amerikaanse beleggers zijn blijkbaar gewend geraakt aan al het slechte nieuws dat over hen uit werd gestort. Deze week staan onder meer de kleinhandelsverkopen en een index van het consumentenvertrouwen op de agenda.

Niemand verwacht positieve indicatoren, wat maakt dat een stuk angst is weggevallen. Op basis van de futures mag een winst voor de belangrijkste indices met ruim 2% worden verwacht.

Wat bedrijfsresultaten betreft, is het vanzelfsprekend een stille periode. Vanavond zijn er wel de resultaten van National Semiconductor, maar die zullen hoogstwaarschijnlijk allesbehalve denderend zijn.

De Amerikaanse beleggers zijn blijkbaar gewend geraakt aan al het slechte nieuws dat over hen uit werd gestort. Deze week staan onder meer de kleinhandelsverkopen en een index van het consumentenvertrouwen op de agenda.Niemand verwacht positieve indicatoren, wat maakt dat een stuk angst is weggevallen. Op basis van de futures mag een winst voor de belangrijkste indices met ruim 2% worden verwacht.Wat bedrijfsresultaten betreft, is het vanzelfsprekend een stille periode. Vanavond zijn er wel de resultaten van National Semiconductor, maar die zullen hoogstwaarschijnlijk allesbehalve denderend zijn.