Zowel de S&P 500 als de Dow Jones hebben meer dan 60% gewonnen in de afgelopen twee jaar. Beide indices staan nu hoger dan ze stonden voor het omvallen van Lehman Brothers.

John Tamny, senior economisch adviseur bij H.C. Wainwright Economics en uitgever van RealClearMarkets.com, is echter van mening dat het tijd is om aandelen te verkopen.

Als reden verwijst Tamny naar de dollarkoers. Wall Street is namelijk sterker op dreef in jaren dat de dollar het goed doet. Volgens Tamny gaat de dollar verzwakken, wat onvermijdelijk een correctie op de beurs tot gevolg gaat hebben.

Zowel de S&P 500 als de Dow Jones hebben meer dan 60% gewonnen in de afgelopen twee jaar. Beide indices staan nu hoger dan ze stonden voor het omvallen van Lehman Brothers. John Tamny, senior economisch adviseur bij H.C. Wainwright Economics en uitgever van RealClearMarkets.com, is echter van mening dat het tijd is om aandelen te verkopen. Als reden verwijst Tamny naar de dollarkoers. Wall Street is namelijk sterker op dreef in jaren dat de dollar het goed doet. Volgens Tamny gaat de dollar verzwakken, wat onvermijdelijk een correctie op de beurs tot gevolg gaat hebben.