Euro stoot door boven 1,3050 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3070 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,134%, of ongeveer anderhalf procent minder als het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot door boven 1,3050 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3070 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,134%, of ongeveer anderhalf procent minder als het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of anderhalf procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.