De boodschap van Adams is eigenlijk niet nieuw, ze voorspelt al sinds 1 januari een correctie op Wall Street. Sindsdien is de S&P 500 echter met ongeveer 50% gestegen. Maar nieuw is dat ze ditmaal een soort bungeejump van de beursindices voorspelt.

Die zouden nog voor het einde van dit jaar met ongeveer 15% dalen. Adams is één van de weinige analisten die bearish is op de koersontwikkelingen op Wall Street, maar ze blijft koppig bij haar standpunt dat de fundamentals de huidige hoge koersen niet rechtvaardigen.

De boodschap van Adams is eigenlijk niet nieuw, ze voorspelt al sinds 1 januari een correctie op Wall Street. Sindsdien is de S&P 500 echter met ongeveer 50% gestegen. Maar nieuw is dat ze ditmaal een soort bungeejump van de beursindices voorspelt. Die zouden nog voor het einde van dit jaar met ongeveer 15% dalen. Adams is één van de weinige analisten die bearish is op de koersontwikkelingen op Wall Street, maar ze blijft koppig bij haar standpunt dat de fundamentals de huidige hoge koersen niet rechtvaardigen.