Yahoo stond in de belangstelling vanwege een verklaring van topvrouw Carol Bartz. Die verklaarde op de jaarvergadering dat het aandeel door de beleggers te laag wordt gewaardeerd.

Bartz beloofde de marges van het bedrijf te willen verbeteren. Het is onder andere de bedoeling om de Aziatische activiteiten uit te breiden om zodoende een betere spreiding van de omzet te bekomen.

Wat de marges betreft, heeft Bartz als streefcijfer 24%. Dat ligt duidelijk boven het huidige niveau, dat ongeveer 6% bedraagt. Het internetbedrijf hoopt dat de samenwerking met Yahoo tot heel wat kostenbesparingen gaat leiden.

Yahoo stond in de belangstelling vanwege een verklaring van topvrouw Carol Bartz. Die verklaarde op de jaarvergadering dat het aandeel door de beleggers te laag wordt gewaardeerd. Bartz beloofde de marges van het bedrijf te willen verbeteren. Het is onder andere de bedoeling om de Aziatische activiteiten uit te breiden om zodoende een betere spreiding van de omzet te bekomen. Wat de marges betreft, heeft Bartz als streefcijfer 24%. Dat ligt duidelijk boven het huidige niveau, dat ongeveer 6% bedraagt. Het internetbedrijf hoopt dat de samenwerking met Yahoo tot heel wat kostenbesparingen gaat leiden.